Snickare och hantverkare

Goddag bloggen! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan, med lagom mycket arbete i ett relativt lugnt tempo. Det är inte många dagar kvar tills den här dagen är över och jag tror inte att jag är ensam om att säga att det ska blir väldigt skönt att få gå hem om bara någon timme. Idag ska jag prata om snickare, vilket faktiskt var mitt drömyrke när jag var mindre. Med tanke på att jag knappt kan slå ner en spik rakt, så kan jag nu i efterhand tänka att det är ganska så tur att jag inte blev någon snickare. Det är nog bättre att jag sitter framför datorn och arbetar med teknikens framfart istället, även om jag fortfarande tror att de hade varit kul att vara snickare. Nu är det dock inte min barndomsdröm som snickare vi ska prata om utan vi ska prata om varför det är så bra att det finns just snickare. Sen vet jag att det även finns några läsare i Södertälje som undrar om jag känner till någon snickare där, vilket jag så klart gör. Med en skicklig snickare så kan få utrymmen, hus och altaner platsbyggt utifrån ens egna önskemål. Eftersom att snickaren ofta bygger allting från grunden, så finns egentligen inga hinder eller begränsningar förutom snickarens kunskaper. Hittar man en duktig hantverkare så kan man därför få riktigt häftigt resultat och det är väldigt sällan som man hade klarat av att göra det arbetet själv. Angående snickare i Södertälje så känner jag till ett företag som heter Liston Bygg, de arbetar både i Södertälje men även runt om i Stockholm. Så där har ni ett företag ni kan vända er till om ni är i behov av snickare. Nu får jag önska er en fantastiskt härligt eftermiddag, ha det bra!