SHINE by Marielle

Varmt välkomna hit till bloggen åter igen! Hur mår ni, allesammans? Själv så mår jag fint och har haft en riktigt bra vecka så här långt. Som många av er kanske redan vet så skriver jag ju en hel del om min vardag som hantverkare här på bloggen, men idag så skulle jag faktiskt vilja ta och skriva lite om någonting annat då det har varit efterfrågat att jag ska skriva om den frisör som jag vänder mig till för att få hjälp med min hårförlängning och eftersom att jag nu vet om att det är så många av er som befinner er här i Östersund, Åre, Krokom eller andra närliggande områden så kände jag helt enkelt att det här skulle kunna vara rätt så behjälpligt av mig att faktiskt dela med mig av. Den frisör som jag alltså därför tänkte uppmärksamma för er alla här idag heter inget annat än SHINE by Marielle och jag tycker verkligen att hon är hur duktig som helst när det kommer till det som hon sysslar med. Hon har koll på de senaste teknikerna och man märker även att hon har lång erfarenhet inom sin bransch. Dessutom så är hon oerhört trevlig och lyhörd när det kommer till sina kunders önskemål och det är någonting som jag verkligen uppskattar som kund hos henne. Hur som helst, så hoppas jag alltså nu på att det här kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni kommer att kunna finna det som ni är ute efter hos just SHINE by Marielle. Ifall det nu skulle vara så att ni kanske vill kika lite närmare på just den här frisören och de tjänster som hon erbjuder, så kan jag även varmt rekommendera att ni tar och klickar er vidare till hennes egna sida också!