Restaurangbesöket fick oss bort från renoveringen

God morgon och välkommen! Det gläder mig att du har kommit hit för att läsa ett nytt inlägg. Idag kommer du få läsa om en restaurang i Ljungby som heter Matverket Bistro, förhoppningsvis är det något ni kommer gilla att läsa om.

I mina senaste inlägg har jag skrivit en hel del kring renoveringen vi är mitt upp i här hemma, jag har dessutom skrivit en hel del om hantverkarna som har varit här hemma och hjälpt oss med renoveringen. Eftersom det har blivit ganska många inlägg om hantverkarna tänkte jag idag bryta av med att skriva ett inlägg om denna restaurang i Ljungby. Då jag och min man har varit väldigt delaktiga i renoveringen kände vi att det var dags för oss att göra något helt annat, så vi gick ut och åt på restaurang bara vi två. Det blev Matverket Bistro vi gick till eftersom vi hade hört mycket bra om dem sedan innan. Vi hade ganska höga förväntningar, de lyckades ändå toppa våra förväntningar. Direkt när vi kom dit blev vi välkomnade av trevlig personal som gav oss den bästa kundservicen under hela vårt besök. Utöver det fick vi även oerhört god mat serverad, det var längesedan vi åt så god mat. Det var väldigt skönt att vi hittade en så bra restaurang i Ljungby för en kväll utan alla hantverkare, det var även skönt att komma bort lite från renoveringen. För mig är det viktigt att få sådan ensamtid, förhoppningsvis prioriterar även ni ensamtid med er partner, familj eller vänner. Jag kan avslutningsvis verkligen rekommendera er att gå till Matverket Bistro om ni vill ha lite ensamtid på en mysig restaurang med god mat, hos dem kommer ni definitivt få en trevlig stund.