Nytt golv i hallen

Hej och välkommen till ett nytt inlägg på min blogg. Idag är det dags att prata om ett företag som hanterar bygg i Helsingborg och detta företag heter JP Bygg & Montage. De har nämligen hjälpt mig med att byta golv i min hall då det har blivit väldigt slitet.

Som sagt har jag fått hjälp av ett företag som hanterar bygg i Helsingborg eftersom golvet i min hall inte har mått så bra den senaste tiden. Det har vart mycket slit med möbler som ska in i lägenheten och det har gjort golvet väldigt slitet. Sedan har jag även en katt som gillar att klösa på golv och då är det hur bra som helst att det finns företag som hanterar bygg i Helsingborg som kan hjälpa mig med just detta. Eftersom min katt gillar att klösa på alla olika grejer som är gjorda av trä och så vidare valde jag att sätta in en heltäckningsmatta så att den inte ska få varken klösmärken från katten eller repor från eventuella möbler som ska flyttas in och ut ur lägenheten. Jag har aldrig vart ett fan av heltäckningsmattor då de är väldigt svårt att få rena, men efter JP Bygg & Montage hjälpte mig att välja en matta som varken var svår att städa eller ful så har jag börjat gilla det mer och mer. Jag funderar till och med att lägga in det in mitt sovrum också då hallen fick en mycket mysigare känsla. Vi får helt enkelt se hur det blir, men nu ska jag fortsätta med andra grejer. Vi hörs i kommande inlägg. Kram på er.