Kjell Måleri och Plåt

God eftermiddag mina damer och herrar. Idag blir det ett inlägg om ett måleriföretag på Lidingö som har hjälpt min mamma. Det är så att min mamma inte har en sådan bra syn som man ska ha och hon är även färgblind så det är svårt för henne att dekorera hemmet. Hon visste att hon hade bruna väggar hemma eftersom de har vart så i många år innan hon började se dåligt.

Eftersom min mamma vet att brunt inte är hennes färg så ville hon måla om sina väggar. Jag erbjöd mig att hjälpa henne, men hon ville ha hjälp av ett speciellt måleriföretag på Lidingö som heter Kjell Måleri & Plåt. Hon visste sedan innan att de var bra på sitt jobb och även fast hon inte ser så bra så insåg hon att jag inte skulle göra jobbet bra, och det har hon rätt i. Jag har aldrig vart bra på det estetiska och jag är verkligen inte händig, så det skulle nog se ut som en fingermålning om jag skulle ge mig på att fixa hennes väggar. I alla fall var jag hemma hos mamma när detta måleriföretag på Lidingö kom till henne och jag visade dem vilka väggar som skulle målas. De hade med sig färg som mamma hade valt ut. Ni kanske undrar hur hon kan välja ut en färg när hon både har dålig syn och är färgblind, men hon vet om sedan innan vilka sorts färger hon tycker om. När de var klara med sitt arbete tyckte jag att hennes hem blev hur bra som helst då det känns mycket ljusare och fräschare. Mamma sa att hon också blev nöjd, och jag tror på henne. Det var allt för idag, så nu får ni hitta på något roligt. Ha det fint.